HeliHartikainen Kaikki yhden, yksi kaikkien puolesta

Suomen valtio tukee taloudellisesti natsi-ideologiaa Lähi-idässä

Ovatko Suomen päättäjät sokeita vai ovatko he tietoisesti valinneet tukea vanhaa natsi-ideologiaa kaikissa sen antisemitistisissä muodoissaan?

Mitä ja miksi meidän on syytä tietää Jerusalemin suurmuftin, Palestiinan arabien kansallisen liikkeen perustajan Haj Amin al-Husseinin ja Palestiinan vapautusjärjestön PLO:n perustajan Yasser Arafatin yhteydestä natsiliikkeeseen, joka on tänäkin päivänä Palestiinan kansallisten liikkeiden (mm. Palestiinan vapautusjärjestön ja Hamasin) ideologiaa ja tavoitteita.

PLOn Palestiinan Palestiinan vapautusjärjestön peruskirja  (17.07.1968, kohta 22) :

Sionismi on poliittinen liike, joka on elimellisessä yhteydessä 
maailman imperialismiin ja on vihamielinen maailmassa tapahtuvalle 
edistykselle
. Muodostukseltaan se on rasistinen ja fanaattinen liike; 
päämääriltään hyökkäävä, ekspansiivinen ja kolonialistinen; 
keinoiltaan fasistinen ja natsistinen….. Israel on alituinen uhka Lähi-idän ja koko maailman rauhalle
. Koska Palestiinan vapauttaminen hävittää sionistisen ja imperialistisen läsnäolon ja tuo vakiintuneen rauhan Lähi-itään, niin Palestiinan kansa etsii tukea kaikilta vapailta ihmisiltä maailmassa ja kaikilta hyvää edistystä ja rauhaa tukevilta voimilta; ja se pyytää hartaasti niitä kaikkia huolimatta heidän erilaisista suuntautumisistaan ja orientoitumisistaan antamaan kaikkea apua ja tukea Palestiinan kansalle sen oikeutetussa ja laillisessa taistelussa kotimaansa vapauttamiseksi.”

Sopimustekstin alkuosassa Palestiinan kansallinen vapautusliike puhuu selkeästi itsestään, mutta tietoisesti, niin kuin aina, kääntää omat paheensa Israelin syyksi. Tekstin loppuosan suhteen palestiinalaiset kansalliset liikkeet ovat nykyhistorian valossa onnistuneet pyrkimyksissään ja saaneet tukea maailman valtioilta - Suomi erityisesti mukaan lukien. Sen lisäksi, että maailman – Suomenkin – media on värittynyt Israelin vastaiseksi uutisoinnissaan, terrorismin rahoitus kukoistaa sekä palestiinalaishallinnolle ja sen päämääriä tavoitteleville palestiinalaismielisille ”ihmisoikeusaktivismin” vaatteisiin pukeutuneille kansalaisjärjestöille (kuten Suomessa Eappi ja Syksy Räsäsen ICAHD järjestölle) ja UNRWA:lle että Gazan Hamas-terroristijärjestön toiminnalle.

Suomi jatkaa kaiken tasoisen palestiinalaisten vihakasvatuksen ja väkivaltaan kiihotuksen tukemista, mistä on selkeät todisteet, kuten todistettavasti Suomen asiantuntijatyöllä toteutettu palestiinalaishallinnon opetussuunnitelma, jonka mukaiset oppikirjat sisältävät selkeät esimerkit vihakasvatuksesta ja väkivaltaan kiihotuksesta. Suomen valtio toimii tekopyhästi valvoessaan omien kansalaistensa vihapuheita -  varsinkin jos ne kohdistuvat islamiin ja muslimeihin… mutta samalla aktiivisesti tukee sellaista Israelin vastaisuutena Lähi-idässä.

Palestiinan kansallinen liike syyttää Israelin politiikkaa natsistiseksi saaden syytteensä taakse jopa ”sinisilmäisiä” eurooppalaisia, mutta millainen on todellinen tilanne?

24. elokuuta 1929 Jerusalemin suurmufti Haj Amin al-Husseini tuhosi Hebronin 3 200 vuotta kestäneen juutalaisen asutuksen. Hänen johdollaan palestiinalaisarabien joukot hyökkäsivät Hebronin juutalaisten kimppuun huutaen "itbach el-Yahud" (teurastakaa juutalaiset) ja murhasivat tai karkottivat heidät kaikki ja varastivat heidän omaisuutensa. Hebronissa oli ollut juutalaisyhteisö 2. vuosituhannelta eKr asti, tuhansia vuosia ennen arabien saapumista 600-700-luvulla jkr. Tämä verilöyly ei ollut reaktio ”Israelin toimiin”, sillä juutalaisvaltio syntyi vasta 19 vuoden kuluttua. Eikä al-Husseinin menettelystä voitu myöskään syyttää Israelin "miehitystä”. Israel sai Hebronin takaisin vasta 38 vuotta myöhemmin 6 päivän sodassa.

Haj Amin al-Husseinin tutulta kuulostavana ideologiana oli, että arabimaiden muslimeilla oli yksinoikeus Palestiinan mandaattiin. Löytäessään Adolf Hitleristä samanhenkisen ja yhteisen syyn al-Husseini kehotti arabeja natsien tukemiseen. Natsien päästessä valtaan Saksassa al-Husseini pyrki koordinoimaan oman sotansa juutalaisia vastaan natsien kehittämän juutalaisten kansanmurha-ideologian kanssa.  Tätä varten Gestapon päällikkö Reinhard Heydrich lähetti vuonna 1937 kaksi lähettilästä Palestiinan mandaattiin tapaamaan al-Husseinia. Näistä Gestapon lähettiläistä toinen oli holokaustin tuleva päällikkö Adolf Eichmann.

Mitä tämän jälkeen?

  • Toisen maailmansodan puhjettua brittiläiset tuomitsivat al-Husseinin 10 vuodeksi vankeuteen natsiaktiviteettien vuoksi.
  • Al-Husseini pakeni Irakiin, jossa toimi "Farhudin" liikkeellepanevana voimana kaksi päivää kestäneessä väkivallan aallossa, joka tuhosi Irakin muinaisen juutalaisyhteisön.
  • Kun brittiläiset saivat takaisin Irakin hallinnan, al-Husseini pakeni natsi-Saksaan, jossa hän tarjosi palvelujaan Hitlerille ja avusti lopullisessa ratkaisussa
  • Lopulta Himmler lähetti al-Husseinin Balkanin alueelle, jossa hän perusti "Handzar SS -joukon koostuen bosnialaismuslimeista, jotka suorittivat julmuuksia Unkarissa ja Serbiassa.
  • Sodan jälkeen al-Husseini pakeni Egyptiin, jossa hänelle annettiin turvapaikka. Häntä ei koskaan saatu oikeuteen tai rangaistuksi juutalaisten joukkomurhasta Hebronissa ja Irakissa tai Balkanilla tekemistään sotarikoksista. 

Kuitenkin kaksi vuosikymmentä myöhemmin al-Husseinin kansanmurha-ajatus juutalaisia vastaan heräsi eloon hänen sukulaisensa Mohammed al-Husseinin kautta. Kairossa, Egyptissä syntyneenä Mohammed al-Husseini halusi piilottaa perheensä yhteyden natseihin ja muutti nimensä Yasser Arafatiksi. Symbolisesti Arafat otti itselleen syntymäpäiväksi 24. elokuuta 1929, joka oli Hebronin juutalaisten joukkomurhan päivä.

Arafat jatkoi al-Husseinin natsistisen kansanmurhaohjelman levittämistä juutalaisia ​​vastaan; ei ainoastaan palestiinalaisille arabeille vaan myös koko arabimaailmalle ja viime kädessä muillekin kuin arabimuslimimaille, kuten Iranille ja Turkille.

Esimerkiksi Syyrian ja Irakin sosialistiset Baath -puolueet jäljittelivät avoimesti kansallissosialistista puoluetta, sen menetelmiä ja kansanmurhaohjelmaa juutalaisia ​​vastaan. Kun Adolf Eichmann vangittiin Israelin toimesta ja teloitettiin, häntä ylistettiin koko arabimaailmassa.

Nykyäänkin antisemitistiset pilakuvat juutalaisista, Saksan kansallissosialismin tapaan, ilmestyvät rutiininomaisesti arabilehdistössä. Paitsi palestiinalaishallinnon TV:ssa myös esim. Egyptin ja Turkin televisiossa näytetään väkivaltaisesti antisemitistisiä arabilaisia ​​elokuvia ja mini-sarjoja, jotka perustuvat keskiaikaiseen ”blood libel” uskomukseen (jonka mukaan juutalaiset käyttivät rituaaleissaan kristittyjen verta).

Vuonna 2006 Iranin hallitus sponsoroi maailmanlaajuista holokaustin kieltäjien konferenssia, jonka johtajat ovat avoimesti vaatineet Israelin juutalaisten tuhoa. Samankaltaisia ​​kehotuksia juutalaisten kansanmurhasta löytyy Hamasin peruskirjasta ja Hizbollahin johtajan Hassan Nasrallahin sekä muiden islamististen johtajien rutiininomaisesta retoriikasta.

Nykyinen palestiinalaishallinnon vihakasvatus ja väkivaltaan kiihottaminen on järjestelmällistä lastentarhoista yliopistoasteelle ja se näkyy myös selvästi palestiinalaishallinnon omassa toiminnassa: mm. palkkioiden maksaminen terroristeille ja heidän perheilleen, katujen ja muistomerkkien nimeäminen terroristien mukaan, omissa TV ohjelmissa terroristien ylistäminen onnistuneista iskuista jne.

Kysymykseksi siis jää: Onko maailman - Suomenkin - päättäjät sokeita vai ovatko he tietoisesti valinneet tukea vanhaa natsi-ideologiaa kaikissa sen antisemitistisissä muodoissaan?

Lähteitä:

https://devinsper.com/2014/04/09/%E2%80%8Bthe-nazi-roots-of-palestinian-nationalism/

Palestiinalaishallinnon opetussuunnitelma

http://www.impact-se.org/wp-content/uploads/PA-Curriculum-2017-Revised.pdf

The UNRWA Road to Terror: Palestinian Classroom Incitement, dokumentti

 https://www.youtube.com/watch?v=SnLIzNGb9gI

Palestinian children's TV teaches terrorism, anti-Semitism,

Palestinian MediaWatch

https://www.youtube.com/watch?v=KXcQ892cKso

Jatkoa seuraa opiskelijamaailmassa: Dalal Mughrabi, terroristinainen, joka johti Israelissa bussi-iskua, jossa 37 ihmistä kuoli, on tämän päivän roolimalli naisopiskelijoille Fatahin yliopistossa

Source: Official Palestinian Authority TV, Jan. 1, 2018 

https://www.youtube.com/watch?time_continue=60&v=jVA1JbdJl9M

https://arielfi.wordpress.com/2018/03/24/miksi-suomi-rahoittaa-israelin-vastaista-politiikkaa/

 

 

 

 

 

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

15Suosittele

15 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (15 kommenttia)

Juha Hämäläinen

On tarpeen kysyä sinulta pidätkö juutalaisten massamuuttoa ja Palestiinan alueiden kaappausta oikeutettuna. Miljoonien asuttaminen maahan, jonka kanssa heillä ei mitään tekemistä aiemmin, vain uskonto toimi viisumina.

Miten muslimien olisi pitänyt suhtaantua tähän invaasioon, joka oli vauhdissa jo vuosisadan alussa. Onko maitaan puolustava pelkästään terroristi.

Tarinasi yksipuolisuus ei nyt vain mene läpi.

Käyttäjän HeliHartikainen kuva
Heli Hartikainen

Sinä kirjoitit: ”maahan, jonka kanssa heillä ei mitään tekemistä aiemmin”, ” vain uskonto toimi viisumina”.
Sinun kannattaisi perehtyä historiaan paremmin. Juutalaiset olivat alueella monta tuhatta vuotta aiemmin kuin islam vasta syntyi. Tästä on historioitsijoiden kirjoituksia kuten Josefus Flaviuksen. Myös jatkuvat arkeologiset löydöt todistavat tuosta kaukaisesta historiasta. Käypäs Israelissa katsomassa.

Ensimmäisessä maailmansodassa Britannia valloitti koko alueen ottomaaneilta hallintaansa. Vuonna 1922 Palestiinasta tehtiin Kansainliiton päätöksellä Britannian mandaattialue. Tehtävänä oli valmistaa kansalliskoti juutalaisille. Tuona aikana kaikkia alueella asuvia kutsuttiin ”palestiinalaisiksi” myös juutalaisia. Kun Iso-Britannian suojatin, emiiri Abdullahin oli pakko lähteä esi-isiltä perimältään hašemiittien maa-alueelta Arabiassa, brittiläiset loivatkin hänelle valtakunnan (nykyinen Jordania), joka käsitti koko Jordanin itäpuolella olevan Palestiinan mandaatin, eli ¾ koko mandaatista. Kaikki juutalaiset karkotettiin sieltä. Joten siitä tuli todellinen ”palestiinalainen valtio”.

Tällä poliittisella teolla britit rikkoivat vuoden 1917 Balfourin julistusta, jonka I maailmansodan jälkeinen liittoutuneiden korkein neuvosto vahvisti San Remossa vuonna 1920 ja Kansainliitto vuonna1922: ”kotimaa juutalaisille”. Britit eivät noudattaneet muutenkaan Balfourin julistusta vahvistaa juutalaisten kotimaata vaan heidän poliittinen, arabeja mielistelevä, agendansa oli rajoittaa asteittain juutalaisten maahanmuuttoa. Vuoteen 1939 mennessä ns. valkoinen paperi (White Paper) käytännössä lopetti juutalaisten pääsyn Palestiinaan. Tätä politiikkaa noudatettiin juuri samaan aikaan, kun juutalaisten kotimaata kipeimmin tarvittiin natsien valtaan nousun jälkeen Euroopassa. Juutalaiset sen sijaan kuolivat kaasukammioissa Euroopassa tai merillä yrittäessään päästä luvattuun maahan.

Samalla kun Britannia sulki portit juutalaisilta, he sallivat tai katsoivat läpi sormien arabien massiivisen laittoman maahanmuuton länsi Palestiinan alueelle Jordaniasta, Syyriasta, Egyptistä ja Pohjois-Afrikasta. Vuonna 1939 Winston Churchill totesi, että "kaukana vainosta olevat arabit ovat tulvineet maahan ja kansoittaneet sen...." Jo brittiläinen Siinain kuvernööri (1922-36) raportoi Palestiinan kuninkaallisen komission raportissa laittomasta arabien maahanmuutosta naapurimaista. British Hope Simpson komissio jopa suositteli ennaltaehkäisyä arabien laittoman maahanmuuton estämiseksi. Alueen arabiväestö kasvoi 120 prosenttia vuodesta 1922 vuoteen 1947.

Nykyinen myytti on - ja tätä opetetaan palestiinalaisalueilla UNRWA kouluissa, että nämä arabit olivat vakiintuneet Palestiinaan kauan ennen kuin juutalaiset tulivat ja "syrjäyttivät" heidät. Tosiasia on, että laiton arabien maahanmuutto Palestiinaan "syrjäytti" juutalaiset. YK:n päätös määritellä ”palestiinalaispakolainen” on osoituksena siitä, että arabiväestön kasvu oli tapahtunut äskettäin: ”jokaista arabia, joka oli asunut Palestiinassa noin KAKSI VUOTTA ja sitten lähtenyt sieltä vuonna 1948 voidaan pitää "palestiinalaispakolaisena”.

Käyttäjän HeliHartikainen kuva
Heli Hartikainen

Risto, mielelläni katsoisin, mitä linkeissäsi on mutta ne eivät toimi, joten voitko laittaa toimivat linkit. Kiitos

Käyttäjän mmarttila kuva
Markku Marttila

Hämäläisen Juha latelee tässä karkeaa palturia: "Miljoonien (juutalaisten?) asuttaminen maahan, jonka kanssa heillä ei mitään tekemistä aiemmin, vain uskonto toimi viisumina."

Kaikkihan me joskus erehdymme, muutamilla on taipumus erehtyä melkein koko ajan.
Juha Hämäläinen kuuluu tuohon ensin mainittuun valiojoukkoon, mutta nyt tuli paha huti.

Käyttäjän Keijo Lindgren kuva
Keijo Lindgren

Englanti kuten kirjoitat asioita maailmalla järjesteli siis ennen USAta.
Ensin esteli juutalaisia ja sitten oli perustamassa Israelin valtiota oman etunsa nimissä.
Näin siellä Lähi-Idässä vieläkin muut järjestelevät eri valtioiden asioita.

Käyttäjän HeliHartikainen kuva
Heli Hartikainen

Otetaanpa tuohon väitteeseesi pieni pala historiaa: YK:n yleiskokouksessa annettiin esitys alueen jakamisesta arabi- ja juutalaisvaltioihin marraskuussa 1947. Brittien poistuttua alueelta Israel julistautui itsenäiseksi 14. toukokuuta 1948 ennen Britannian mandaatin umpeutumista keskiyöllä 15. toukokuuta. Arabit, jotka olisivat nekin voineet julistautua itsenäisiksi eivät hyväksyneet jakosuunnitelmaa ja niin ympäröivät arabivaltiot Egypti, Syyria, Jordania ja Libanon sekä Irak hyökkäsivät heti sen jälkeen juuri itsenäiseksi julistautuneeseen Israeliin. Neuvostoliitto tuki Israelia, kun taas britit tukivat arabeja….

Käyttäjän HeliHartikainen kuva
Heli Hartikainen

Kiitos tästä Päivi! Olit aikaisemmassa kommentissasi, jossa tätä videota ei ollut kirjoittanut siitä näin: "Melanie Phillips on THe Guardian lehden editorial chief ja tunnettu poliittinen kommentaattori. Joka tuo aivan uutta asiasta ilmoille, erityisesti brittien epäonnistumisesta ja suoranaisesta antisemitismista mandaattihallinnon toteuttajina."

Käyttäjän JaakkoSakuHyppl kuva
Jaakko Saku Hyppölä

Hienoa Heli, nyt tuli hyvä paketti totuutta lähi-idästä.. ihmisillä,on luonnollisesti vääristynyt käsitys Israelista, niilläkin jotka ei vihaa Juutalaisia..Hyvä että asiaa pidetään oikeassa valossa..jokainen joka haluaa tietää totuuden, kyllä sen löytää..jokaisen Juutalis vihaajan pitäisi käydä holokausti museossa ja Israelissa.. Yle toitottaa väärää totuutta Israelista.. jokaisessa ohjelmassa jossa asiaa käsitellään, niin mielistellään palestinan natsi-ideologiaa, tavalla tai toisella..harmi, sillä moni haluaisi tietää totuuden..

Käyttäjän arirusila kuva
Ari Rusila

Kiitokset jutustasi. Itselleni uutta oli mm suurmuftin toiminta -20 ja -30-luvuilla, sen jälkeinen natsiyhteistyö olikin tutumpaa.

Käyttäjän jarmolauros kuva
Jarmo Lauros

PLOn peruskirja unohtaa suurmuftinsa Haj Amin al-Husseinin yhteydet saksanmaahan Hitlerin aikoina.

Käyttäjän mauritem kuva
Mauri Temisevä

Hyvä, asiantunteva kirjoitus.

Käyttäjän arirusila kuva
Ari Rusila

Yhdysvallat on jo ryhtynyt toimiin tapporahojen maksun hillitsemiseksi ns. Taylor Force Actin mentyä läpi kongressissa ja senaatissa. Laki on nimetty yhdysvaltalaisen sotaveteraani Taylor Forcen mukaan joka puukotettiin kuoliaaksi palestiinalaisterroristien hyökkäyksessä Jaffassa maaliskuussa 2016; 10 muuta haavoittui samassa iskussa.   Lähde: United with Israel  https://unitedwithisrael.org/netanyahu-us-stands-for-truth-with-law-stopping-palestinian-pay-for-slay/?utm_source=MadMimi&utm_medium=email&utm_content=US+%27Stands+for+Truth%27+by+Fighting+PA+Pay-for-Slay%3B+The+Story+that+Will+Change+Your+Passover%21+US+Nabs+9+Iranian+Hackers&utm_campaign=20180326_m144692696_US+%27Stands+for+Truth%27+by+Fighting+PA+Pay-for-Slay%3B+The+Story+that+Will+Change+Your+Passover%21+US+Nabs+9+Iranian+Hackers&utm_term=more_btn_light_png 

"The US Congress on Friday passed the Taylor Force Act, which is designed to deny hundreds of millions of dollars in US aid that the Palestinian Authority (PA) uses to incite terrorism and to compensate murderous terrorists and their families.  The Taylor Force Act would require the US Secretary of State to verify that the PA has ended its policy of paying off terrorists and their surviving family members. The bill also calls on the PA to publicly condemn terror attacks and to take steps to bring the perpetrators to justice. The legislation easily passed both chambers of Congress with strong bipartisan support, 256-167 in the House, and 65-32 in the Senate."

Käyttäjän HeliHartikainen kuva
Heli Hartikainen

Kyllä. Se on todella hyvä uutinen. Jollakin on sentään vielä maalaisjärkikin käytössä, eikä ole muiden talutettavissa. Ollaanpa Trumpin hallinnosta mitä mieltä tahansa, se on osoittautunut hyvällä tavalla toimivaksi ja tehokkaaksi. Väkivalta ei palestiinalaisleirissä vähene, ellei länsimaat ryhdy tositoimiin ja tee samanlaista taloudellisen tuen lopettamista. Koko systeemi pitää laittaa uusiksi ja puolueettomat valvontaviranomaiset remmiin.

Toimituksen poiminnat