Suomen valtio tukee taloudellisesti natsi-ideologiaa Lähi-idässä

Ovatko Suomen päättäjät sokeita vai ovatko he tietoisesti valinneet tukea vanhaa natsi-ideologiaa kaikissa sen antisemitistisissä muodoissaan?

Mitä ja miksi meidän on syytä tietää Jerusalemin suurmuftin, Palestiinan arabien kansallisen liikkeen perustajan Haj Amin al-Husseinin ja Palestiinan vapautusjärjestön PLO:n perustajan Yasser Arafatin yhteydestä natsiliikkeeseen, joka on tänäkin päivänä Palestiinan kansallisten liikkeiden (mm. Palestiinan vapautusjärjestön ja Hamasin) ideologiaa ja tavoitteita.

PLOn Palestiinan Palestiinan vapautusjärjestön peruskirja  (17.07.1968, kohta 22) :

Sionismi on poliittinen liike, joka on elimellisessä yhteydessä 
maailman imperialismiin ja on vihamielinen maailmassa tapahtuvalle 
edistykselle
. Muodostukseltaan se on rasistinen ja fanaattinen liike; 
päämääriltään hyökkäävä, ekspansiivinen ja kolonialistinen; 
keinoiltaan fasistinen ja natsistinen….. Israel on alituinen uhka Lähi-idän ja koko maailman rauhalle
. Koska Palestiinan vapauttaminen hävittää sionistisen ja imperialistisen läsnäolon ja tuo vakiintuneen rauhan Lähi-itään, niin Palestiinan kansa etsii tukea kaikilta vapailta ihmisiltä maailmassa ja kaikilta hyvää edistystä ja rauhaa tukevilta voimilta; ja se pyytää hartaasti niitä kaikkia huolimatta heidän erilaisista suuntautumisistaan ja orientoitumisistaan antamaan kaikkea apua ja tukea Palestiinan kansalle sen oikeutetussa ja laillisessa taistelussa kotimaansa vapauttamiseksi.”

Sopimustekstin alkuosassa Palestiinan kansallinen vapautusliike puhuu selkeästi itsestään, mutta tietoisesti, niin kuin aina, kääntää omat paheensa Israelin syyksi. Tekstin loppuosan suhteen palestiinalaiset kansalliset liikkeet ovat nykyhistorian valossa onnistuneet pyrkimyksissään ja saaneet tukea maailman valtioilta – Suomi erityisesti mukaan lukien. Sen lisäksi, että maailman – Suomenkin – media on värittynyt Israelin vastaiseksi uutisoinnissaan, terrorismin rahoitus kukoistaa sekä palestiinalaishallinnolle ja sen päämääriä tavoitteleville palestiinalaismielisille ”ihmisoikeusaktivismin” vaatteisiin pukeutuneille kansalaisjärjestöille (kuten Suomessa Eappi ja Syksy Räsäsen ICAHD järjestölle) ja UNRWA:lle että Gazan Hamas-terroristijärjestön toiminnalle.

Suomi jatkaa kaiken tasoisen palestiinalaisten vihakasvatuksen ja väkivaltaan kiihotuksen tukemista, mistä on selkeät todisteet, kuten todistettavasti Suomen asiantuntijatyöllä toteutettu palestiinalaishallinnon opetussuunnitelma, jonka mukaiset oppikirjat sisältävät selkeät esimerkit vihakasvatuksesta ja väkivaltaan kiihotuksesta. Suomen valtio toimii tekopyhästi valvoessaan omien kansalaistensa vihapuheita –  varsinkin jos ne kohdistuvat islamiin ja muslimeihin… mutta samalla aktiivisesti tukee sellaista Israelin vastaisuutena Lähi-idässä.

Palestiinan kansallinen liike syyttää Israelin politiikkaa natsistiseksi saaden syytteensä taakse jopa ”sinisilmäisiä” eurooppalaisia, mutta millainen on todellinen tilanne?

24. elokuuta 1929 Jerusalemin suurmufti Haj Amin al-Husseini tuhosi Hebronin 3 200 vuotta kestäneen juutalaisen asutuksen. Hänen johdollaan palestiinalaisarabien joukot hyökkäsivät Hebronin juutalaisten kimppuun huutaen "itbach el-Yahud" (teurastakaa juutalaiset) ja murhasivat tai karkottivat heidät kaikki ja varastivat heidän omaisuutensa. Hebronissa oli ollut juutalaisyhteisö 2. vuosituhannelta eKr asti, tuhansia vuosia ennen arabien saapumista 600-700-luvulla jkr. Tämä verilöyly ei ollut reaktio ”Israelin toimiin”, sillä juutalaisvaltio syntyi vasta 19 vuoden kuluttua. Eikä al-Husseinin menettelystä voitu myöskään syyttää Israelin "miehitystä”. Israel sai Hebronin takaisin vasta 38 vuotta myöhemmin 6 päivän sodassa.

Haj Amin al-Husseinin tutulta kuulostavana ideologiana oli, että arabimaiden muslimeilla oli yksinoikeus Palestiinan mandaattiin. Löytäessään Adolf Hitleristä samanhenkisen ja yhteisen syyn al-Husseini kehotti arabeja natsien tukemiseen. Natsien päästessä valtaan Saksassa al-Husseini pyrki koordinoimaan oman sotansa juutalaisia vastaan natsien kehittämän juutalaisten kansanmurha-ideologian kanssa.  Tätä varten Gestapon päällikkö Reinhard Heydrich lähetti vuonna 1937 kaksi lähettilästä Palestiinan mandaattiin tapaamaan al-Husseinia. Näistä Gestapon lähettiläistä toinen oli holokaustin tuleva päällikkö Adolf Eichmann.

Mitä tämän jälkeen?

  • Toisen maailmansodan puhjettua brittiläiset tuomitsivat al-Husseinin 10 vuodeksi vankeuteen natsiaktiviteettien vuoksi.
  • Al-Husseini pakeni Irakiin, jossa toimi "Farhudin" liikkeellepanevana voimana kaksi päivää kestäneessä väkivallan aallossa, joka tuhosi Irakin muinaisen juutalaisyhteisön.
  • Kun brittiläiset saivat takaisin Irakin hallinnan, al-Husseini pakeni natsi-Saksaan, jossa hän tarjosi palvelujaan Hitlerille ja avusti lopullisessa ratkaisussa
  • Lopulta Himmler lähetti al-Husseinin Balkanin alueelle, jossa hän perusti "Handzar SS -joukon koostuen bosnialaismuslimeista, jotka suorittivat julmuuksia Unkarissa ja Serbiassa.
  • Sodan jälkeen al-Husseini pakeni Egyptiin, jossa hänelle annettiin turvapaikka. Häntä ei koskaan saatu oikeuteen tai rangaistuksi juutalaisten joukkomurhasta Hebronissa ja Irakissa tai Balkanilla tekemistään sotarikoksista. 

Kuitenkin kaksi vuosikymmentä myöhemmin al-Husseinin kansanmurha-ajatus juutalaisia vastaan heräsi eloon hänen sukulaisensa Mohammed al-Husseinin kautta. Kairossa, Egyptissä syntyneenä Mohammed al-Husseini halusi piilottaa perheensä yhteyden natseihin ja muutti nimensä Yasser Arafatiksi. Symbolisesti Arafat otti itselleen syntymäpäiväksi 24. elokuuta 1929, joka oli Hebronin juutalaisten joukkomurhan päivä.

Arafat jatkoi al-Husseinin natsistisen kansanmurhaohjelman levittämistä juutalaisia ​​vastaan; ei ainoastaan palestiinalaisille arabeille vaan myös koko arabimaailmalle ja viime kädessä muillekin kuin arabimuslimimaille, kuten Iranille ja Turkille.

Esimerkiksi Syyrian ja Irakin sosialistiset Baath -puolueet jäljittelivät avoimesti kansallissosialistista puoluetta, sen menetelmiä ja kansanmurhaohjelmaa juutalaisia ​​vastaan. Kun Adolf Eichmann vangittiin Israelin toimesta ja teloitettiin, häntä ylistettiin koko arabimaailmassa.

Nykyäänkin antisemitistiset pilakuvat juutalaisista, Saksan kansallissosialismin tapaan, ilmestyvät rutiininomaisesti arabilehdistössä. Paitsi palestiinalaishallinnon TV:ssa myös esim. Egyptin ja Turkin televisiossa näytetään väkivaltaisesti antisemitistisiä arabilaisia ​​elokuvia ja mini-sarjoja, jotka perustuvat keskiaikaiseen ”blood libel” uskomukseen (jonka mukaan juutalaiset käyttivät rituaaleissaan kristittyjen verta).

Vuonna 2006 Iranin hallitus sponsoroi maailmanlaajuista holokaustin kieltäjien konferenssia, jonka johtajat ovat avoimesti vaatineet Israelin juutalaisten tuhoa. Samankaltaisia ​​kehotuksia juutalaisten kansanmurhasta löytyy Hamasin peruskirjasta ja Hizbollahin johtajan Hassan Nasrallahin sekä muiden islamististen johtajien rutiininomaisesta retoriikasta.

Nykyinen palestiinalaishallinnon vihakasvatus ja väkivaltaan kiihottaminen on järjestelmällistä lastentarhoista yliopistoasteelle ja se näkyy myös selvästi palestiinalaishallinnon omassa toiminnassa: mm. palkkioiden maksaminen terroristeille ja heidän perheilleen, katujen ja muistomerkkien nimeäminen terroristien mukaan, omissa TV ohjelmissa terroristien ylistäminen onnistuneista iskuista jne.

Kysymykseksi siis jää: Onko maailman – Suomenkin – päättäjät sokeita vai ovatko he tietoisesti valinneet tukea vanhaa natsi-ideologiaa kaikissa sen antisemitistisissä muodoissaan?

Lähteitä:

https://devinsper.com/2014/04/09/%E2%80%8Bthe-nazi-roots-of-palestinian-nationalism/

Palestiinalaishallinnon opetussuunnitelma

http://www.impact-se.org/wp-content/uploads/PA-Curriculum-2017-Revised.pdf

The UNRWA Road to Terror: Palestinian Classroom Incitement, dokumentti

 https://www.youtube.com/watch?v=SnLIzNGb9gI

Palestinian children's TV teaches terrorism, anti-Semitism,

Palestinian MediaWatch

https://www.youtube.com/watch?v=KXcQ892cKso

Jatkoa seuraa opiskelijamaailmassa: Dalal Mughrabi, terroristinainen, joka johti Israelissa bussi-iskua, jossa 37 ihmistä kuoli, on tämän päivän roolimalli naisopiskelijoille Fatahin yliopistossa

Source: Official Palestinian Authority TV, Jan. 1, 2018 

https://www.youtube.com/watch?time_continue=60&v=jVA1JbdJl9M

https://arielfi.wordpress.com/2018/03/24/miksi-suomi-rahoittaa-israelin-vastaista-politiikkaa/

 

 

 

 

 

 

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu