Kuka suvaitsee tai syrjii ketä?

SETA, vihreä ja vasemmisto seuranaan ovat ottaneet suureksi tehtäväkseen ajaa pitemmälle ns. seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen asiaa. Päiväkodeissa ja kouluissa ei saa enää heidän mielestään käyttää seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjä ”syrjiviä” nimikkeitä ”tytöt” ja ”pojat”; ammattinimikkeistäkin ollaan huolissaan, esim. ettei vaan näkyisi sukupuolivähemmistöjä ”syrjivää” sanaa ”mies” jossain nimikkeessä. Yleisten vessojen ovista pitäisi poistaa sukupuolivähemmistöjä ”syrjivät” naista ja miestä esittävät kuvat. Jne, jne.  Näin kuulemma profiloiduttaisiin suvaitsevaisemmiksi…

Kysymys kuuluu: suvaitsevaisemmiksi ketä kohtaan? Ei ainakaan tyttöjä ja poikia, naisia ja miehiä kohtaan. Maalaisjärjellä ajateltuna selkeä johtopäätös on, että SETA ja kumppanit eivät itse suvaitse ”tyttöjä”, ”poikia”, ”naisia”, ”miehiä” ja suorastaan pyrkivät viemään heidät ”syrjittyyn” asemaan ja kaventamaan heidän itsemääräämisoikeuttaan! Huomautan ja jopa korostan kuitenkin, että meitä tyttöjä, naisia, poikia ja miehiä on moninkertaisesti ylivoimainen enemmistö ja meillä on oikeus olla. Seksuaali- ja sukupuolivähemmistökö määräilee meitä, mitä nimikkeitä saamme tai emme saa itsestämme käyttää? Lainsäätäjät ja virkamiehet, herätys!

Kun on kysymys tytöistä ja pojista, naisista ja miehistä, se on täysin luonnollinen olotila; he eivät voi muuttua ykskaks sukupuoleltaan neutraaleiksi. Sellaista ei ole olemassakaan. SETAn ja kumppaneiden pyrkimykset luovat pelkästään hämmennystä lasten ja nuorten terveeseen sukupuoli-identiteettiin. Lapsen synnyttämiseen tarvitaan mies ja nainen, lapsen kasvattamiseen äiti ja isä, tai ainakin turvalliset ROOLImallit – kaikki muu on jo lastensuojelullinen asia.

Mitä tulee yhteisiin vessoihin, niin itse naisena kyllä käyn mieluummin naisten vessassa, jossa yleensä on hygieenisemmät tavat…… Myös turvallisuusnäkökohdat pitää ottaa huomioon – tässä kysymyksessä jokainen voi käyttää maalaisjärkeään, jos sitä vielä on tallella. Olen tyttö ja nainen ja tolkun suomalainen.

 

Heli Hartikainen

sosiaalialan opettaja

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu